Yogaretreat 'Vier het leven'onder de Spaanse zon

 

Van 29 mei t/m 2 juni 2019 organiseert Mandy voor de derde keer een yogaretreat op een bijzondere plek aan de Spaanse kust bij Gerona. Dit jaar samen met collega yogadocente Laura www.laurasyoga.nl. Een retreat om tot rust te komen, je te laten inspireren door yoga, je te laten verwennen door heerlijk biologisch, vegetarisch eten. Voeding voor je lichaam, voeding voor je geest, voeding voor jeZelf. Voor wat voorpret kijk je alvast op www.123ole.nl

 

Programma 

 

Het thema van de yogaretreat is 'Vier het leven'. Er zijn dagelijks twee yogamomenten. Iedere ochtend begint met een uitgebreide Hatha yogales op het yogaplatform in de tuin, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet.De middag is wisselend. Een middagje op het strand of vrije tijd om te ontspannen, zwemmen, wandelen of je laten masseren. Voor het diner is er nog een ontspannende yogales. De retreat is bedoeld voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. De lessen worden op een dusdanige manier gegeven dat je je zowel kunt verdiepen als kennis kunt maken met yoga. En… niets moet, alles mag.

 

Verblijf en kosten

 

Je verblijft in gedeelde 2- of 3 persoonskamers, een 1 persoons pipowagen of 1 persoons retro caravan. De kosten voor deze retreat bedragen 595 euro als je voor 1 januari 2019 boekt. Na 1 januari betaal je 625 euro. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, drie biologisch, vegetarische maaltijden per dag, drankjes bij de maaltijden, 7 yogasessies, een middagje strand. En een kick-off yogameeting met wat Spaanse hapjes begin mei om alvast kennis te maken met je reisgenoten en eventueel met elkaar te carpoolen of een auto te huren in Spanje.Dit bedrag is exclusief vervoerskosten naar en in Spanje. Vraag de digitale brochure met het volledige programma aan of meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

retreat123ole

zwembadeettafel